hARi InI

Free Blog Content

Mai La Kita Sembang2






Stok Arnab Untuk Dijual
Buat masa ni blom ada stok untuk dijualbeli. tunggu kalo ada usha kat sini jer...

Kenapa TUPPERWARE?
-bermutu
-tahan lama
-bebas toksik
-selamat

Dapatkan barangan bermutu dari jenama TUPPERWARE dari kami, 019-2243423
Digital Printing / fast print / offset print Photocopy/Graphic design/Web Design/Powerpoint Presentation/Computer hardware/ software/Office Equipment/Computer consumables/Type setting / printing,Laminate / binding / print / scan / fax Banner / bunting / streamers/Premium Gifts/Business card/ rubberstamp/Wedding card.

www.redonetech.wordpress.com

IKLAN LAIN
Produk makanan kesihatan dan Kecantikan.

www.primaalliance.blogspot.com

Susu Kambing Plus Collagen. Minuman untuk kesihatan dan kecantikan.Produk Bermutu dan Halal edaran Prima Alliance Network

MYkampage agro project- Preliminary
Thursday, January 8, 2009
ni firstprojek agro aku,actually aku dh plan banyak nk wa projek agro ni..tapi tu laa..banyak sangat kekangan, time la, kewangan la... so satu ari aku dok pusing2 rumah tgk projek lalang yang aku tgh "usahakan" kat belakang tu, aku trnakpak beberapa batang kayu dok terandar kat dinding belakang tu, aku pun dok pikiaq apa nk buat ngan kayu nih..daripada dok terbiar dan reput kena ujan..idea pon mariii... ini diaaaaaa.....heheheh...ni dah siap rangka.... tp sebelum tu...ni detik kerja2 awal yng kami lakukan...yang ada gambaq partner aku sebab aku tukang ambik gambaq...heheheh

tapak projek


tukang "bidan terjun" tgh mempamerkehebatan bertukang


















posted by MYkampage @ 11:55 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
'Create
Aku Ler Nih

Name: MYkampage
Home: Sungai Petani, Kuala Ketil, Kedah, Malaysia
About Me: Sedang belajar menternak arnab....
See my complete profile
Cerita yang baru
Arkib Blog
GeNg ArNaB
Template by

Blogger Templates

BLOGGER

Tetamu
widgeo.net