hARi InI

Free Blog Content

Mai La Kita Sembang2






Stok Arnab Untuk Dijual
Buat masa ni blom ada stok untuk dijualbeli. tunggu kalo ada usha kat sini jer...

Kenapa TUPPERWARE?
-bermutu
-tahan lama
-bebas toksik
-selamat

Dapatkan barangan bermutu dari jenama TUPPERWARE dari kami, 019-2243423
Digital Printing / fast print / offset print Photocopy/Graphic design/Web Design/Powerpoint Presentation/Computer hardware/ software/Office Equipment/Computer consumables/Type setting / printing,Laminate / binding / print / scan / fax Banner / bunting / streamers/Premium Gifts/Business card/ rubberstamp/Wedding card.

www.redonetech.wordpress.com

IKLAN LAIN
Produk makanan kesihatan dan Kecantikan.

www.primaalliance.blogspot.com

Susu Kambing Plus Collagen. Minuman untuk kesihatan dan kecantikan.Produk Bermutu dan Halal edaran Prima Alliance Network

MYkampage agro project- all my bunnies
Wednesday, February 11, 2009
yang ni sepasang brown tu jantan tunggal...perghh pas ni byk laa awek dia....


ni lah sumer arnab yg ada...dulu aku campur sume dalam satu cell, skang dah agak besar skit aku asingkan 1 cell 2 ekor, bukan sepasang sebab jantan ada sekor jer..yang brown tu jantan..lain sumer betina....x sabar nk tunggu diorang kawen..nnt dpt ler byk anak2..heheheheheh
posted by MYkampage @ 1:59 AM  
1 Comments:
  • At March 5, 2009 at 5:23 AM, OpenID thefluffies said…

    rabbit bila dah mencapai usia matang akan saling attack rabbit yang diletakkan satu cage bersamanya.. pastikan ianya tak belaku pada rabbit awak..

     
Post a Comment
<< Home
 
'Create
Aku Ler Nih

Name: MYkampage
Home: Sungai Petani, Kuala Ketil, Kedah, Malaysia
About Me: Sedang belajar menternak arnab....
See my complete profile
Cerita yang baru
Arkib Blog
GeNg ArNaB
Template by

Blogger Templates

BLOGGER

Tetamu
widgeo.net