hARi InI

Free Blog Content

Mai La Kita Sembang2






Stok Arnab Untuk Dijual
Buat masa ni blom ada stok untuk dijualbeli. tunggu kalo ada usha kat sini jer...

Kenapa TUPPERWARE?
-bermutu
-tahan lama
-bebas toksik
-selamat

Dapatkan barangan bermutu dari jenama TUPPERWARE dari kami, 019-2243423
Digital Printing / fast print / offset print Photocopy/Graphic design/Web Design/Powerpoint Presentation/Computer hardware/ software/Office Equipment/Computer consumables/Type setting / printing,Laminate / binding / print / scan / fax Banner / bunting / streamers/Premium Gifts/Business card/ rubberstamp/Wedding card.

www.redonetech.wordpress.com

IKLAN LAIN
Produk makanan kesihatan dan Kecantikan.

www.primaalliance.blogspot.com

Susu Kambing Plus Collagen. Minuman untuk kesihatan dan kecantikan.Produk Bermutu dan Halal edaran Prima Alliance Network

si putih dan si tompok masuk list.....
Friday, July 30, 2010
2 ari lepas aku post pasai si tompok cabut bulu tp tak beranak, rupanya dia pakat dengan si putih beranak sekali, pagi ni si tompok deliver 3 ekor, si putih deliver 2 ekor...ingat si tompok ni saja cabut bulu..pasai sebelum ni dh byk kali mate tp x jadi..tp time ni jadi laa pulak...di pandai bagi susu kat anak dia....ibu misali la nih...






yang si putih ni pon 1st time beranak nih...perghhh very protective..garang sungguh..aku sua tangan nk ambik gambaq anak dia..terus dia serbu n tokak tangan aku..ish..ish garang sungguh noo....tp ok dia ni pon bleh jadi ibu misali gak..anak dia montel2 belaka...




yang ni si brownie ni buang tebiat ke hapa...lepas beranak dok cabut bulu lagi..sampai togel separuh badan....tp bulu tu bukan dia letak kat dalam bekas beranak tu..dia p letak kat tepi sel dia tu...tgk laa tu...ishh..ishh..kesian gak kat dia...nnt malam takut sejuk laa pulak..nyamuk pon banyak...ikut hang laa brownie oooiiii...


posted by MYkampage @ 1:19 AM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
'Create
Aku Ler Nih

Name: MYkampage
Home: Sungai Petani, Kuala Ketil, Kedah, Malaysia
About Me: Sedang belajar menternak arnab....
See my complete profile
Cerita yang baru
Arkib Blog
GeNg ArNaB
Template by

Blogger Templates

BLOGGER

Tetamu
widgeo.net