hARi InI

Free Blog Content

Mai La Kita Sembang2






Stok Arnab Untuk Dijual
Buat masa ni blom ada stok untuk dijualbeli. tunggu kalo ada usha kat sini jer...

Kenapa TUPPERWARE?
-bermutu
-tahan lama
-bebas toksik
-selamat

Dapatkan barangan bermutu dari jenama TUPPERWARE dari kami, 019-2243423
Digital Printing / fast print / offset print Photocopy/Graphic design/Web Design/Powerpoint Presentation/Computer hardware/ software/Office Equipment/Computer consumables/Type setting / printing,Laminate / binding / print / scan / fax Banner / bunting / streamers/Premium Gifts/Business card/ rubberstamp/Wedding card.

www.redonetech.wordpress.com

IKLAN LAIN
Produk makanan kesihatan dan Kecantikan.

www.primaalliance.blogspot.com

Susu Kambing Plus Collagen. Minuman untuk kesihatan dan kecantikan.Produk Bermutu dan Halal edaran Prima Alliance Network

TQ pak omar riverstone...
Friday, July 30, 2010
actually aku nk terima kasih kat pak omar dari riverstone rabbit farm pasai posting tentang kotak menyusu arnab tu...oleh kerana si brownie ni x reti nk menyusu anak dia, terpaksa laaa wat manual feeding, 1st time dulu kena 2 orang kalo nak proses ni, sorang pegang brownie sorang bagi anak dia menyusu...kuat meronta si brownie nih walaupun badan kecik...tp idea inovatif pak omar tu berguna untuk aku time ni..so aku tiru laaa kotak menyusu yang pak omar tunjuk dalam blog tu..tp aku pakai kotak kertas(kotak toner printer) je wat kotak menyusu tu..Alhamdulillah..berjaya gak aku susukan anak2 brownie ni sorang2...hehehe kotak ni memang banyak membantu....TQ pak omar..semoga jasamu menjadi pahala yang berpanjangan....amiiiinn..


kotak asal dari posting di blog riverstone rabbit farm



hehehe ni laa kotak menyusu tiruanku:






posted by MYkampage @ 1:32 AM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
'Create
Aku Ler Nih

Name: MYkampage
Home: Sungai Petani, Kuala Ketil, Kedah, Malaysia
About Me: Sedang belajar menternak arnab....
See my complete profile
Cerita yang baru
Arkib Blog
GeNg ArNaB
Template by

Blogger Templates

BLOGGER

Tetamu
widgeo.net