hARi InI

Free Blog Content

Mai La Kita Sembang2






Stok Arnab Untuk Dijual
Buat masa ni blom ada stok untuk dijualbeli. tunggu kalo ada usha kat sini jer...

Kenapa TUPPERWARE?
-bermutu
-tahan lama
-bebas toksik
-selamat

Dapatkan barangan bermutu dari jenama TUPPERWARE dari kami, 019-2243423
Digital Printing / fast print / offset print Photocopy/Graphic design/Web Design/Powerpoint Presentation/Computer hardware/ software/Office Equipment/Computer consumables/Type setting / printing,Laminate / binding / print / scan / fax Banner / bunting / streamers/Premium Gifts/Business card/ rubberstamp/Wedding card.

www.redonetech.wordpress.com

IKLAN LAIN
Produk makanan kesihatan dan Kecantikan.

www.primaalliance.blogspot.com

Susu Kambing Plus Collagen. Minuman untuk kesihatan dan kecantikan.Produk Bermutu dan Halal edaran Prima Alliance Network

status terkini
Wednesday, April 20, 2011

anak anak capang yang terkini..2 ekoq putih tompok hitam, sekoq brown milo


oleh kerana beban kerja yang semakin bertambah, projek arnab ni makin lama makin slow. dek keran kurang perhatian maka projek pembiakan pon agak terbantut. ni adalah anak batch last sebelum projek ini terhenti seketika. skala stok pon terpaksa dikurangkan hampir 70%. skang ni suma arnab2 ni dijaga 100% oleh kedua ibubapa kat kampung.
mana-mana baka yang kelas A tu telah dipindahkan ke rumah adikku, mykelinci untuk perhatian dan penjagaan yang lebih sistematik. belaiu telah membiakan baka2 tersebut . di kampung ni tinggal baka biasa. sayang jugak nk stop terus so aku maintainkan yang ada jer. insyaAllah..kalo keadaan kembali pulih, aku akan restructure balik projek ni...


posted by MYkampage @ 10:22 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
'Create
Aku Ler Nih

Name: MYkampage
Home: Sungai Petani, Kuala Ketil, Kedah, Malaysia
About Me: Sedang belajar menternak arnab....
See my complete profile
Cerita yang baru
Arkib Blog
GeNg ArNaB
Template by

Blogger Templates

BLOGGER

Tetamu
widgeo.net