hARi InI

Free Blog Content

Mai La Kita Sembang2






Stok Arnab Untuk Dijual
Buat masa ni blom ada stok untuk dijualbeli. tunggu kalo ada usha kat sini jer...

Kenapa TUPPERWARE?
-bermutu
-tahan lama
-bebas toksik
-selamat

Dapatkan barangan bermutu dari jenama TUPPERWARE dari kami, 019-2243423
Digital Printing / fast print / offset print Photocopy/Graphic design/Web Design/Powerpoint Presentation/Computer hardware/ software/Office Equipment/Computer consumables/Type setting / printing,Laminate / binding / print / scan / fax Banner / bunting / streamers/Premium Gifts/Business card/ rubberstamp/Wedding card.

www.redonetech.wordpress.com

IKLAN LAIN
Produk makanan kesihatan dan Kecantikan.

www.primaalliance.blogspot.com

Susu Kambing Plus Collagen. Minuman untuk kesihatan dan kecantikan.Produk Bermutu dan Halal edaran Prima Alliance Network

nota awal tahun
Thursday, February 10, 2011
hmmmm..sedaq x sedaq dah masuk bulan feb dah taun baru ni, rasanya blom sempat nk wat apa yg baru..masih dok continue hat lama jugak.....blog pon dah penuh dengan sawang..hehehe lama x update, selain xder idea, xder progress dan juga yang paling penting xder lagi internet connection yang freee....hahahaha
tambahan pulak la ni bz sentiasa..apa yang dibzkan pon x tau, hmmmm...kengkawan yg masih bertahan nmpk semakin power dengan baka-baka hi-class...dah byk msuk karnival dan pesta2. aku????....masih di situ..hehehe..no prob..one day i'll be BACK!!!!!!
posted by MYkampage @ 2:13 AM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
'Create
Aku Ler Nih

Name: MYkampage
Home: Sungai Petani, Kuala Ketil, Kedah, Malaysia
About Me: Sedang belajar menternak arnab....
See my complete profile
Cerita yang baru
Arkib Blog
GeNg ArNaB
Template by

Blogger Templates

BLOGGER

Tetamu
widgeo.net