hARi InI

Free Blog Content

Mai La Kita Sembang2






Stok Arnab Untuk Dijual
Buat masa ni blom ada stok untuk dijualbeli. tunggu kalo ada usha kat sini jer...

Kenapa TUPPERWARE?
-bermutu
-tahan lama
-bebas toksik
-selamat

Dapatkan barangan bermutu dari jenama TUPPERWARE dari kami, 019-2243423
Digital Printing / fast print / offset print Photocopy/Graphic design/Web Design/Powerpoint Presentation/Computer hardware/ software/Office Equipment/Computer consumables/Type setting / printing,Laminate / binding / print / scan / fax Banner / bunting / streamers/Premium Gifts/Business card/ rubberstamp/Wedding card.

www.redonetech.wordpress.com

IKLAN LAIN
Produk makanan kesihatan dan Kecantikan.

www.primaalliance.blogspot.com

Susu Kambing Plus Collagen. Minuman untuk kesihatan dan kecantikan.Produk Bermutu dan Halal edaran Prima Alliance Network

selamat pengantin baru "bapak arnab"
Monday, October 11, 2010
hehehehe...saja buat tajuk yg bes skit..sbb dah lama x update..bukan apa bz skit..pasai adik aku si hikerstarz a.k.a Helmi ni nk kawin dan telah pon selamat menjadi suami kepada isterinya pada 10.10.10 kemarin... so post yg ni nk boh gambaq kawin dia laaa untuk tatapan sesiapa yang melayari blog aku nih....tp sebelum tu..update untuk arnab kami..sepanjang tempoh aku x update ni kami telah menerima 20 ekoq anak dari 4 ibu....itu sahaja..nnt aku free skit aku update dengan gambaq sekali...layaaaannnn...












posted by MYkampage @ 3:21 AM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
'Create
Aku Ler Nih

Name: MYkampage
Home: Sungai Petani, Kuala Ketil, Kedah, Malaysia
About Me: Sedang belajar menternak arnab....
See my complete profile
Cerita yang baru
Arkib Blog
GeNg ArNaB
Template by

Blogger Templates

BLOGGER

Tetamu
widgeo.net