hARi InI

Free Blog Content

Mai La Kita Sembang2






Stok Arnab Untuk Dijual
Buat masa ni blom ada stok untuk dijualbeli. tunggu kalo ada usha kat sini jer...

Kenapa TUPPERWARE?
-bermutu
-tahan lama
-bebas toksik
-selamat

Dapatkan barangan bermutu dari jenama TUPPERWARE dari kami, 019-2243423
Digital Printing / fast print / offset print Photocopy/Graphic design/Web Design/Powerpoint Presentation/Computer hardware/ software/Office Equipment/Computer consumables/Type setting / printing,Laminate / binding / print / scan / fax Banner / bunting / streamers/Premium Gifts/Business card/ rubberstamp/Wedding card.

www.redonetech.wordpress.com

IKLAN LAIN
Produk makanan kesihatan dan Kecantikan.

www.primaalliance.blogspot.com

Susu Kambing Plus Collagen. Minuman untuk kesihatan dan kecantikan.Produk Bermutu dan Halal edaran Prima Alliance Network

Completed...cukup dulu...
Saturday, January 9, 2010

Lama dah dok idam nk cari jenis telinga jatuh nih, Alhamdulillah tadi dapat jugak seko telinga jatuh nih…si koko ni aku dapat dari dehan…heheheh kira balance yang dia jual..so dia simpan kat aku si koko nih….dia jugak bawak kami juga p melawat satu ladang kat changlun nu..ladang milik cikgu siti…amboih banyak betui arnab dia ..baka baeeekk punya dok ada…cikgu siti ni peramah orangnya…mcm2 cerita dok ada..mcm dah kenal lama..heheh dapat ler sikit tips-tips and gambaran cemana bangsal dan kandang yang aku nak buat nanti…siap bawak kamera tapi bila dah tgk arnab camtu lupa kat kamera…rugi2 takdak gambaq…takpa..insyaAllah lain kali p lagi…hehehehe

kira ni pembelian last laa kot..sebab nk konsentarate bela yang dok ada ni bagi elok..dan mampu membiak dengan baik....sebab skang ni blom penah sempat membiak..dahhh mcm2 dugaan dok mai..so..harap yang ni menjadi la hendaknya InsyaAllah....



si koko... dari pendang ke k.ketil....welkammmmmm.....
posted by MYkampage @ 7:06 AM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
'Create
Aku Ler Nih

Name: MYkampage
Home: Sungai Petani, Kuala Ketil, Kedah, Malaysia
About Me: Sedang belajar menternak arnab....
See my complete profile
Cerita yang baru
Arkib Blog
GeNg ArNaB
Template by

Blogger Templates

BLOGGER

Tetamu
widgeo.net