hARi InI

Free Blog Content

Mai La Kita Sembang2






Stok Arnab Untuk Dijual
Buat masa ni blom ada stok untuk dijualbeli. tunggu kalo ada usha kat sini jer...

Kenapa TUPPERWARE?
-bermutu
-tahan lama
-bebas toksik
-selamat

Dapatkan barangan bermutu dari jenama TUPPERWARE dari kami, 019-2243423
Digital Printing / fast print / offset print Photocopy/Graphic design/Web Design/Powerpoint Presentation/Computer hardware/ software/Office Equipment/Computer consumables/Type setting / printing,Laminate / binding / print / scan / fax Banner / bunting / streamers/Premium Gifts/Business card/ rubberstamp/Wedding card.

www.redonetech.wordpress.com

IKLAN LAIN
Produk makanan kesihatan dan Kecantikan.

www.primaalliance.blogspot.com

Susu Kambing Plus Collagen. Minuman untuk kesihatan dan kecantikan.Produk Bermutu dan Halal edaran Prima Alliance Network

6 sel kandang di kampung
Tuesday, December 15, 2009
haaaa..ni lah dia gambaq2 terbaru projek aku nih...kiranya start baik dari zero ler...

memperkenalkan penghuni baru.....

1) cipan - betina - umur 6 bulan....................................... 2) coriang - jantan - 3 bulan


3) Borei - betina - 3 bulan............................................... 4) sinbad - betina - 6 bulan


ni dia kandang 6 sel aku yang baru....hehehehe sumer guna barang terpakai...memula buat ingat nak letak kat bangsal nih..tp bangsal ni ada plan lain so kene ubah laaa


baru lepas pasang dawai............lantai pakai dawai ijau bersalut..so harap2 depa x sakit kaki laaa...



yang ni dah siap pasang pintu...................................... ni full view, huhu siap ada longkang lagi tuu!!


terletak di bawah pepohon buah buahan...sejuk skit... bumbung tu untuk tahan ayaq ujan jer..panas tak kena pasai pokok-pokok ni sume dah cukup rimbun....

jumpa lagiiiiii.............
posted by MYkampage @ 8:35 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
'Create
Aku Ler Nih

Name: MYkampage
Home: Sungai Petani, Kuala Ketil, Kedah, Malaysia
About Me: Sedang belajar menternak arnab....
See my complete profile
Cerita yang baru
Arkib Blog
GeNg ArNaB
Template by

Blogger Templates

BLOGGER

Tetamu
widgeo.net