hARi InI

Free Blog Content

Mai La Kita Sembang2






Stok Arnab Untuk Dijual
Buat masa ni blom ada stok untuk dijualbeli. tunggu kalo ada usha kat sini jer...

Kenapa TUPPERWARE?
-bermutu
-tahan lama
-bebas toksik
-selamat

Dapatkan barangan bermutu dari jenama TUPPERWARE dari kami, 019-2243423
Digital Printing / fast print / offset print Photocopy/Graphic design/Web Design/Powerpoint Presentation/Computer hardware/ software/Office Equipment/Computer consumables/Type setting / printing,Laminate / binding / print / scan / fax Banner / bunting / streamers/Premium Gifts/Business card/ rubberstamp/Wedding card.

www.redonetech.wordpress.com

IKLAN LAIN
Produk makanan kesihatan dan Kecantikan.

www.primaalliance.blogspot.com

Susu Kambing Plus Collagen. Minuman untuk kesihatan dan kecantikan.Produk Bermutu dan Halal edaran Prima Alliance Network

projek satu perjalan yang terbantut...
Wednesday, August 19, 2009
dah lama tak update...ni nak update..tetiba berita sedih plak yang tiba...projek yang aku dok usaha selama hampir setahun nih tetiba jer terbantut..tanpa ribut topan tetiba jer reban2 arnab aku di'ambush' oleh menatang yang xder akal..isk..isk..abih sume stok aku di baham dek anjing...arhggggghhh..tensen..tensen....

selama ni tak penah plak ada menatang anjin ni kot area rumah aku...mana mai tak tau...abih sumer rabiit aku dibaham..bekas pon tak tinggal...yang tinggal cuma bekas tapak kaki dia jer...

sumer ni terjadi ari ahad minggu lepas 09/08/2009..aku kurang sihat..so aku balik lepak kat kg laaa..selalunya aku tinggal 3-4 ari pon takder yang dok kacau...tp minggu tu dah nasib arnab aku agaknya..petang ahad tu lps sediakan makanan dan minuman depa aku blk kg...pagi senin aku balik rmh aku..tgk2 reban aku sunyi sepi...hu alohhhh...aphal laa plak..ingat orang curi..tp dari kesan2 pencerobohan tu...sah..bukan orang tp menatang..hhhhhmmmmm....apa nak buat...
so skang kene start from zero balik laaa...reban nk kena repair...stok kene cari balik...ayarghhh...cobaannn....
so nampak gayanya 1st try aku x berhasil..tp aku x akan give up....aku akan develop balik...tungguuuuuu......
posted by MYkampage @ 3:49 AM  
1 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
'Create
Aku Ler Nih

Name: MYkampage
Home: Sungai Petani, Kuala Ketil, Kedah, Malaysia
About Me: Sedang belajar menternak arnab....
See my complete profile
Cerita yang baru
Arkib Blog
GeNg ArNaB
Template by

Blogger Templates

BLOGGER

Tetamu
widgeo.net