hARi InI

Free Blog Content

Mai La Kita Sembang2






Stok Arnab Untuk Dijual
Buat masa ni blom ada stok untuk dijualbeli. tunggu kalo ada usha kat sini jer...

Kenapa TUPPERWARE?
-bermutu
-tahan lama
-bebas toksik
-selamat

Dapatkan barangan bermutu dari jenama TUPPERWARE dari kami, 019-2243423
Digital Printing / fast print / offset print Photocopy/Graphic design/Web Design/Powerpoint Presentation/Computer hardware/ software/Office Equipment/Computer consumables/Type setting / printing,Laminate / binding / print / scan / fax Banner / bunting / streamers/Premium Gifts/Business card/ rubberstamp/Wedding card.

www.redonetech.wordpress.com

IKLAN LAIN
Produk makanan kesihatan dan Kecantikan.

www.primaalliance.blogspot.com

Susu Kambing Plus Collagen. Minuman untuk kesihatan dan kecantikan.Produk Bermutu dan Halal edaran Prima Alliance Network

Thursday, July 16, 2009
wahhhhh... lama dah tak update blog nih..aku pun dah x tau apa nak update sebab takder update haahahaha....keje punya laa bz sampai lupa nak update..lagipun takder citer yang best. so skang ni aku dok maintain arnab aku yang 4 ekoq ni jer la...sedaq2 tak sedaq dah dekat 8 bulan dah depa dok dengan aku... so ni ada laa 2-3 gambaq latest tentang rabbit2 aku nih....nanti kao ada citer best aku update lagi....


ni apa yang dok terhendap2 nih....lama tak tgk tanah ka?


amacam..ensem x aku skang nih?



nyam..nyam..nyam...sedapnya rumput nih..asyik melantak dedak jer...sekali sekala pekena rumput sedap gak...




sekali sekala lepak luar kandang laa plak...tgk rumput ijau jer...

issshhh...mana nak mkn nih...sumer nampak sodaaap jer....


posted by MYkampage @ 8:42 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
'Create
Aku Ler Nih

Name: MYkampage
Home: Sungai Petani, Kuala Ketil, Kedah, Malaysia
About Me: Sedang belajar menternak arnab....
See my complete profile
Cerita yang baru
Arkib Blog
GeNg ArNaB
Template by

Blogger Templates

BLOGGER

Tetamu
widgeo.net