hARi InI

Free Blog Content

Mai La Kita Sembang2






Stok Arnab Untuk Dijual
Buat masa ni blom ada stok untuk dijualbeli. tunggu kalo ada usha kat sini jer...

Kenapa TUPPERWARE?
-bermutu
-tahan lama
-bebas toksik
-selamat

Dapatkan barangan bermutu dari jenama TUPPERWARE dari kami, 019-2243423
Digital Printing / fast print / offset print Photocopy/Graphic design/Web Design/Powerpoint Presentation/Computer hardware/ software/Office Equipment/Computer consumables/Type setting / printing,Laminate / binding / print / scan / fax Banner / bunting / streamers/Premium Gifts/Business card/ rubberstamp/Wedding card.

www.redonetech.wordpress.com

IKLAN LAIN
Produk makanan kesihatan dan Kecantikan.

www.primaalliance.blogspot.com

Susu Kambing Plus Collagen. Minuman untuk kesihatan dan kecantikan.Produk Bermutu dan Halal edaran Prima Alliance Network

sesaja update...
Friday, March 6, 2009
hmmm..apa nak update pon x tau..tp nak tulis gak...hehehehe...letak jer laa latest pict arnab2 aku nih


yang ni paling comel..tp dah ada symptom gatal2 kat kaki dia..jgn kene kurap lagi dah ler..

jantan yang paling aktif...abis keliling cell dia lompat...tinggi plak tuh...

partner yg atas...aktif gila...tp betina..kalo makan perghhh..kuat gila mkn...

tgk tuh...orang dok ambik gambaq pon dah tak peduli..asyik makan je...

ni dia pokok favourite arnab aku..kalo bagi yang ni..pelet suma depa lupa..x layan langsung..tp aku bagi tumbuhan ijau ni once a week..kalo selalu..nnt sakit perut plak...
posted by MYkampage @ 9:40 PM  
4 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
'Create
Aku Ler Nih

Name: MYkampage
Home: Sungai Petani, Kuala Ketil, Kedah, Malaysia
About Me: Sedang belajar menternak arnab....
See my complete profile
Cerita yang baru
Arkib Blog
GeNg ArNaB
Template by

Blogger Templates

BLOGGER

Tetamu
widgeo.net