hARi InI

Free Blog Content

Mai La Kita Sembang2






Stok Arnab Untuk Dijual
Buat masa ni blom ada stok untuk dijualbeli. tunggu kalo ada usha kat sini jer...

Kenapa TUPPERWARE?
-bermutu
-tahan lama
-bebas toksik
-selamat

Dapatkan barangan bermutu dari jenama TUPPERWARE dari kami, 019-2243423
Digital Printing / fast print / offset print Photocopy/Graphic design/Web Design/Powerpoint Presentation/Computer hardware/ software/Office Equipment/Computer consumables/Type setting / printing,Laminate / binding / print / scan / fax Banner / bunting / streamers/Premium Gifts/Business card/ rubberstamp/Wedding card.

www.redonetech.wordpress.com

IKLAN LAIN
Produk makanan kesihatan dan Kecantikan.

www.primaalliance.blogspot.com

Susu Kambing Plus Collagen. Minuman untuk kesihatan dan kecantikan.Produk Bermutu dan Halal edaran Prima Alliance Network

TOLONG HORMATI ORANG LAIN
Sunday, March 15, 2009
ni yang aku hangin satu badan nih...aku postkan gambar-gambar ni mintak KOMEN dan NASIHAT... bukan aku suh kutuk dan dok PERLI, SINDIR orang lain...untuk the fluffies aku terima hang punya nasihat TAPI TOLONG jangan dok kutuk. hina, sindir kengkawan aku ker sifoo aku ker..bagi aku mudah sumer orang bleh jadi sifoo asal post ilmu2 yang bermanafaat untuk aku..kalo nak cakap cakap laa dengan sopan, uini bukan masalh kata depan atau kata belakang...masalahnya bahasa tu kena jaga...tak payah nak bagi ayat yang menyakitkan hati...kita nak berkawan..bukan berlawan...FYI ni 1st time aku menternak arnab nih..so aku perlukan kawan untuk rujukan, blog aku bukan untuk mendedahkan kelemahan sesapa dan bukan platform untuk MENGUTUK orang lain...takder orang yang sempurna....KALO HANG NAK MENGARUT HANG P TEMPAT LAIN...JGN DOK MENYEMAK BLOG AKU..PAHAM!!!!!!
posted by MYkampage @ 7:48 PM  
1 Comments:
  • At March 16, 2009 at 5:52 AM, Blogger iceburn said…

    rileks bro... jangan mengamuk, kesabaran itu akan diuji, iman akan menampan segala amarah bro...
    gua pon emo bila ader yg kater guru² gua tak betol...

     
Post a Comment
<< Home
 
'Create
Aku Ler Nih

Name: MYkampage
Home: Sungai Petani, Kuala Ketil, Kedah, Malaysia
About Me: Sedang belajar menternak arnab....
See my complete profile
Cerita yang baru
Arkib Blog
GeNg ArNaB
Template by

Blogger Templates

BLOGGER

Tetamu
widgeo.net