hARi InI

Free Blog Content

Mai La Kita Sembang2






Stok Arnab Untuk Dijual
Buat masa ni blom ada stok untuk dijualbeli. tunggu kalo ada usha kat sini jer...

Kenapa TUPPERWARE?
-bermutu
-tahan lama
-bebas toksik
-selamat

Dapatkan barangan bermutu dari jenama TUPPERWARE dari kami, 019-2243423
Digital Printing / fast print / offset print Photocopy/Graphic design/Web Design/Powerpoint Presentation/Computer hardware/ software/Office Equipment/Computer consumables/Type setting / printing,Laminate / binding / print / scan / fax Banner / bunting / streamers/Premium Gifts/Business card/ rubberstamp/Wedding card.

www.redonetech.wordpress.com

IKLAN LAIN
Produk makanan kesihatan dan Kecantikan.

www.primaalliance.blogspot.com

Susu Kambing Plus Collagen. Minuman untuk kesihatan dan kecantikan.Produk Bermutu dan Halal edaran Prima Alliance Network

arnab for sale / tukar suka sama suka
Friday, April 10, 2009
setelah agak lama dibela akhirnya aku terpaksa laa nak let go 2 ekoq arnab aku nihatau pun tukar suka sama suka..bukan apa..silap teknikal ketika beli..aku nak beli sepasang..tp atas kejahilan dan kekurangan ilmu..maka aku terbeli dua-dua jantan...hehehe..nasib ler..tp takper..ni lagi satu pengalaman aku...so kalo sesapa berminat terutama area utara ni bleh ler contact aku....aku jual murah2 jer.... atau pun tukar ngan arnab betina...jenis apa x kisah laaa..janji betina..ni ler gambaq arnab aku nih... jgn risau...yang ni sihat wal'afiat...dan dah baligh dah ni..bleh wat menantu dah...InsyaAllah..bebas dari penyakit2 berbahaya...hihihihihi

posted by MYkampage @ 8:41 PM   0 comments
bertapa....
Tuesday, April 7, 2009
aku skang terpaksa hold jap akunyer projek...hehehe skang tgh betapa..menuntut ilmu perarnaban peringkat ke tiga jurusan penyakit berjangkit...hihihihih....so new update takder laaa..cuma 2-3 ari lps..org rumah bgtau...seko lagi meninggal sbb ujan lebat aritu tempias masuk dalam kandang....angin suda bwk terbang dia punya temporary bumbung....tp dia dh mintak tolong org sebelah rumah pasang balik...thank's to my neighbour.....aku pun blom tgk lagi...

so skang tinggal 4 dewasa 1 anak....wat masa ni t bleh nk tambah lagi...kene tunggu bangsal kandang ngan apartment double storey tu siap sepenuhnya...tunggguuuuuu.....
posted by MYkampage @ 1:38 AM   0 comments
'Create
Aku Ler Nih

Name: MYkampage
Home: Sungai Petani, Kuala Ketil, Kedah, Malaysia
About Me: Sedang belajar menternak arnab....
See my complete profile
Cerita yang baru
Arkib Blog
GeNg ArNaB
Template by

Blogger Templates

BLOGGER

Tetamu
widgeo.net