hARi InI

Free Blog Content

Mai La Kita Sembang2






Stok Arnab Untuk Dijual
Buat masa ni blom ada stok untuk dijualbeli. tunggu kalo ada usha kat sini jer...

Kenapa TUPPERWARE?
-bermutu
-tahan lama
-bebas toksik
-selamat

Dapatkan barangan bermutu dari jenama TUPPERWARE dari kami, 019-2243423
Digital Printing / fast print / offset print Photocopy/Graphic design/Web Design/Powerpoint Presentation/Computer hardware/ software/Office Equipment/Computer consumables/Type setting / printing,Laminate / binding / print / scan / fax Banner / bunting / streamers/Premium Gifts/Business card/ rubberstamp/Wedding card.

www.redonetech.wordpress.com

IKLAN LAIN
Produk makanan kesihatan dan Kecantikan.

www.primaalliance.blogspot.com

Susu Kambing Plus Collagen. Minuman untuk kesihatan dan kecantikan.Produk Bermutu dan Halal edaran Prima Alliance Network

telatah si koko
Tuesday, January 26, 2010
ni citer pasai si koko nih...dia p duduk ngan hikerstarz kat perlis nun..ari minggu aritu aku suh dia bawak balik..sbb lama x tgk si koko ni....aduii makin comel dan manja laaa puloookkk...isk..isk..best gak tgk telatah dia...ni gambaq ni time dia rilek dok posing sbb dia tau aku nak ambik gambaq dia...


tu ..tgk..posing ngan muka ayu dia tuh.....


siap belunjur..tuuu.....posing ayu tuuuuuu....
posted by MYkampage @ 1:09 AM   0 comments
tApAk PrOJeCt.
hmmmm...apa nak tulih nih....lama gak x update nih...haaaaa...aku dah dapat tapak yg paling sesuai utk projek bangsal terbaru aku..so ari minggu aritu aku dengan kerjasama kontraktor pembersihan hikerstarz(adik aku ler tuh) merangkap partner aku telah melakukan kerja perbersihan asas kawasan tersebut...mak oooiii penat wooo..lama x wat keja2 kasar nih...heheheh.... insyaAllah kalo xder aral melintang..dalam tgh bulan february nnt siap laa kot....planya tempat ni jadi permanent utk projek kami nih....x sabaq nih sebenaqnya dok tgk baka2 power tgh meletop nih kat malaysia nih...

antara gambaq kat site....(kontraktor sembunyi belakang kamera)


abih pokok betik dan pokok palas mak aku jadi mangsa..hehehehe....tp mak aku sporting..sokongan padu dari parent kami untuk kami menyempurnakan projek kami nih...
insyaAllah kami akan pastikan projek ini berjaya..insyaAllah...
posted by MYkampage @ 12:50 AM   0 comments
1st mating process
Saturday, January 16, 2010
Apa yang aku nak update nih..takdak berita best selain dari dehan nak bwk masuk baka Thailand, adik aku plak nak p phuket minggu depan nak survey arnab siam jugak katanya. Oooppss ni ada satu citer panas, best punya….

Masa aku nk p bagi makan arnab aku pagi tadi..aku tengok si putih tu dok mengelisah..dok lari keliling sel dia..aku heran gak..nak kata kene gigit kerengga..takdak plak kerengga…lps aku dah bubuh pellet kat depa semua, semua dok khusyuk makan, tp tak sampai 10 minit si putih ni wat hal lagi…apa hal plak nih…tgh miang kot…aku dok pikiaq..baik aku try mate kan putih ni…aku pun ambik dia letak dalam sel si uban, jantan tunggal dalam projek aku nih..perghhh..si uban ni tanpa membuang masa terus memanjat putih..ayarghhh..betui laa..sia putih ni terus diam, rela kot …hahaha ..tgh gersang rupanya si putih ni…uban pon melepaskan geramnya…terkedu aku tgk..uban siap wat aksi akrobatik lagi tu…wahhhh…cenggini rupernyer arnab mengawan…hahahaha…last-last ari ni aku matekan 3 ekor sekali ari ni…putih, cipan ngan Sinbad…untung uban, semua kena penangan dia…lepas tu semua senyap..rileks jer..penat kot…insyaAllah kalo ada rezeki nnt dapatlah 1st production dr projek aku nih…
posted by MYkampage @ 1:34 AM   1 comments
Completed...cukup dulu...
Saturday, January 9, 2010

Lama dah dok idam nk cari jenis telinga jatuh nih, Alhamdulillah tadi dapat jugak seko telinga jatuh nih…si koko ni aku dapat dari dehan…heheheh kira balance yang dia jual..so dia simpan kat aku si koko nih….dia jugak bawak kami juga p melawat satu ladang kat changlun nu..ladang milik cikgu siti…amboih banyak betui arnab dia ..baka baeeekk punya dok ada…cikgu siti ni peramah orangnya…mcm2 cerita dok ada..mcm dah kenal lama..heheh dapat ler sikit tips-tips and gambaran cemana bangsal dan kandang yang aku nak buat nanti…siap bawak kamera tapi bila dah tgk arnab camtu lupa kat kamera…rugi2 takdak gambaq…takpa..insyaAllah lain kali p lagi…hehehehe

kira ni pembelian last laa kot..sebab nk konsentarate bela yang dok ada ni bagi elok..dan mampu membiak dengan baik....sebab skang ni blom penah sempat membiak..dahhh mcm2 dugaan dok mai..so..harap yang ni menjadi la hendaknya InsyaAllah....



si koko... dari pendang ke k.ketil....welkammmmmm.....
posted by MYkampage @ 7:06 AM   0 comments
Warga 2010
Monday, January 4, 2010

Akhirnya Berjaya jugak aku sampai ke lading arnab dehan….punya la lama aku booking arnab kat dia dari tahun 2009, baru ari sabtu aritu 2010 baru berkesempatan p ambik kat rumah dia….perghhhh..tgk dia punya arnab..meleleh…..so akhirnya si “ uban” menjadi warga terbaru kandang aku….tp skang ni si “uban” tu tgh dogol di kerabat dek partner dia masa kat rumah dehan …so dia malu nak bagi gambaq terbaru dia, maka aku letak laa gambaq dia masa dia tgh ensem dulu…dan aku sambaq sekali ngan partner yang mendogolkan dia sekali..hehehe..kira dua-dua duduk kat kandang aku skang nih… dan partner dia tu sebijik cam arwah arnab aku yang kene baham dek anjin aritu…perghhh…



si "uban" tgh posing sebelum didogolkan oleh partnernya.......


partner "si uban" yang rakus.....



posted by MYkampage @ 9:17 PM   0 comments
New Year, new chapter

Selamat tahun baru…harap2 blom terlambat utk ucapkan selamat tahun baru untuk aku sendiri dan kepada sesapa yang dok baca blog aku nih. Agak lama tak jgk tak wat posting, bukan apa..takdak menda nak citer…so senyap2 jer laaa..sambil dok layan arnab aku yang 5 ekoq tuh..sambil dok usha tang mana plak nak wat bangsal ni…

posted by MYkampage @ 9:16 PM   0 comments
'Create
Aku Ler Nih

Name: MYkampage
Home: Sungai Petani, Kuala Ketil, Kedah, Malaysia
About Me: Sedang belajar menternak arnab....
See my complete profile
Cerita yang baru
Arkib Blog
GeNg ArNaB
Template by

Blogger Templates

BLOGGER

Tetamu
widgeo.net