hARi InI

Free Blog Content

Mai La Kita Sembang2






Stok Arnab Untuk Dijual
Buat masa ni blom ada stok untuk dijualbeli. tunggu kalo ada usha kat sini jer...

Kenapa TUPPERWARE?
-bermutu
-tahan lama
-bebas toksik
-selamat

Dapatkan barangan bermutu dari jenama TUPPERWARE dari kami, 019-2243423
Digital Printing / fast print / offset print Photocopy/Graphic design/Web Design/Powerpoint Presentation/Computer hardware/ software/Office Equipment/Computer consumables/Type setting / printing,Laminate / binding / print / scan / fax Banner / bunting / streamers/Premium Gifts/Business card/ rubberstamp/Wedding card.

www.redonetech.wordpress.com

IKLAN LAIN
Produk makanan kesihatan dan Kecantikan.

www.primaalliance.blogspot.com

Susu Kambing Plus Collagen. Minuman untuk kesihatan dan kecantikan.Produk Bermutu dan Halal edaran Prima Alliance Network

kehilangan..isk..iskk
Sunday, January 18, 2009
iskk..isk..erita sedey...aku bangun pagi ni...p tengok penghuni banglo, ikss..pasai pa ada 4 jer...huk aloh..cik teh ilaaaaaaannggggg....puas aku cari keliing rmah..takder.. p mana pulak laa cik teh aku nih...nampaknya penghuni banglo tu tinggal 4 jer laa..smoga hang selamat dari segala bahaya cik teh..kalo hang ingat jalan balik rumah..balik ler cik teh....
posted by MYkampage @ 9:56 PM   0 comments
MYkampage agro project- Completed
haaaaaa...tu dia dah siap..banglo hinggap..tu dia siap ngan bekas makanan dan minuman lagiii.. ni pandangan depan banglo...

ini dia penjaga tetap banglo tu..siap pegng penyapu lagi tu..hehehe pembantu aku yang setia...anak aku ler tuuu
ready to work....cewahhh..dia paling excite tgk penghuni banglo tu sampai....
ni diaaaa..tuan punya banglo dah datang..5 ekor semua...whity, cik teh, cik abu, cik tom dn cik...ntah apa nama dia...bangsa dia mix anggora...ewahhhh..malu malu pulak depa...maklumlaaa..masuk banglo baru..


ng ni ketua rumah, nama tk tau nak bagi apa..hehehe....
posted by MYkampage @ 9:34 PM   2 comments
MYkampage agro project- Final Phase
Friday, January 9, 2009





ok..ni laa final stage untuk pembinaan "banglo" projek aku...suma dah complete.. dinding lantai, bumbung an pagar dah siap....so sapa yang nak duduk nih....???....hehehe tunggu penghuninya samapai..nnt aku perkenalkan...tungguuuuuuuuu
posted by MYkampage @ 6:19 PM   0 comments
MYkampage agro project- 3rd PPhase

tu dia , dah namapak bayang dah "banglo" yang bakal siap


bumbung sudah pasang, dinding sudah cantik.....
tgh dok ejas nk pasan lantai pulak...rumah mestiada lantai..takkan nk tidoq atas simen jer

walaweeehhh..siap bilik2 lagi..tapi awat dinding bilik jarang2???.. senang nk tgk org tidoq kottt..


banyak duit aku beli kayu, papan ni sumer???...hehehe mana adaaaaa.. kayu tu dok ada dah..terbiar kat belakang rumah aku tu...papan tu sume biasaklaaaa..aku p selongkaq tempat buang sampah kat area taman perumahan aku tu...ada orang buang almari baju.. so aku pun angkut bawak balik laaa(angkut masa gelap subuh....hehehe orang tak nampak..kalo tak kantoi ler...malu gak ku nih....)..lepas dismantel sumer part..ini laaaa hasilnyaaa... kira ok apa..bleh wat banglo sebijik...
posted by MYkampage @ 12:26 AM   0 comments
MYkampage agro project- 2nd PPhase





apa yang kami dok buat??..cuba teka...hhehhe sebelum tu tgk laa dulu peringkat "pembinaan" yang kami tgh usahakan...
posted by MYkampage @ 12:17 AM   0 comments
MYkampage agro project- Preliminary
Thursday, January 8, 2009
ni firstprojek agro aku,actually aku dh plan banyak nk wa projek agro ni..tapi tu laa..banyak sangat kekangan, time la, kewangan la... so satu ari aku dok pusing2 rumah tgk projek lalang yang aku tgh "usahakan" kat belakang tu, aku trnakpak beberapa batang kayu dok terandar kat dinding belakang tu, aku pun dok pikiaq apa nk buat ngan kayu nih..daripada dok terbiar dan reput kena ujan..idea pon mariii... ini diaaaaaa.....heheheh...ni dah siap rangka.... tp sebelum tu...ni detik kerja2 awal yng kami lakukan...yang ada gambaq partner aku sebab aku tukang ambik gambaq...heheheh

tapak projek


tukang "bidan terjun" tgh mempamerkehebatan bertukang


















posted by MYkampage @ 11:55 PM   0 comments
'Create
Aku Ler Nih

Name: MYkampage
Home: Sungai Petani, Kuala Ketil, Kedah, Malaysia
About Me: Sedang belajar menternak arnab....
See my complete profile
Cerita yang baru
Arkib Blog
GeNg ArNaB
Template by

Blogger Templates

BLOGGER

Tetamu
widgeo.net